Bezoek van Sint?

Liedjes zingen rondom de openhaard, gezellig spelletjes doen met de kinderen en dan ineens ‘BOINK BOINK’ op de deur… de kinderen zijn in spanning, wie zal dat zijn? Het zijn Sinterklaas en zijn twee gezellige Zwarte Pieten.

Gedurende het bezoek zal Sinterklaas vanuit zijn Grote Boek een persoonlijk woordje richten tot alle kinderen. De pieten zullen de kinderen doen smullen van al het snoepgoed en wellicht zijn er voor de kinderen ook nog cadeautjes dit jaar.

Indien u een bezoek van Sinterklaas met twee Zwarte Pieten kunt u het boekingsformulier hieronder invullen met de gewenste datum en tijd. Er zal vervolgens contact met u worden opgenomen of de gekozen datum en tijd beschikbaar zijn en wat het beste in het drukke schema van Sinterklaas past.

Kosten voor een bezoek zijn €45,- (per 25 minuten)(Prijs voor langer kan worden afgesproken)..

De huisbezoekjes die de Sint in deze periode aflegt moeten wel in de regio Langedijk, Heerhugowaard of Alkmaar zijn, mocht het buiten deze regio zijn, neem gerust contact op met Sint.

Teksten over uw gasten kunt u aanleveren door te sturen via het e-mailadres dat u krijgt toegezonden na het akkoord van de Sint en zijn pieten!
Indien u nog vragen heeft over het huisbezoek van de Sint of over de verhaaltjes voor de kinderen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.